FUN FRIDAY LINKS

Gratis pompoen haakpatroon, planner stickers en inserts en herfst project life kaarten

This post may contain affiliate links.

 

Een nieuwe week, een nieuwe Friday Fun Links editie…

Friday Fun Links!

 

Geweldige planner winkel Pumpkin Paperco!

IAls jij van planners houdt, zul je deze Etsy winkel geweldig vinden. Een winkel vol met prachtige en grappig planner stickers en planner inserts. Op de meeste van haar stickers vind je een schattig klein meisje genaamd Terra. Haar producten varieren van de al genoemde stickers en planner inserts, tot herfst washi tape en zelfs die-cuts. 

 

Pompoen herfst planner insert

Wat ik erg leuk vind, is dat er stickers zijn voor ieder onderwerp, wat je maar in je planner wil gebruiken. Bv, films, zwemmen, werk, problemen ontduiken (ja, echt waar),  Netflix en veel meer. Bekijk ze allemaal op de best verkopende planner winkel van Etsy!

 

harry potter planner insert

Gratis haakpatroon voor herfstige pompoenen.

Esther van “De Haakheksen” delen dit gratis pompoen haakpatroon met ons allemaal. Het patroon is Nederlandstalig, gratis en gemakkelijk te maken. Je kunt de kleuren aanpassen in welke kleur jij het mooiste vindt.

Nederlands haakpatroon voor pompoenen

 

Ben je op zoek naar prachtige haakpatronen voor een baby fotosessie? Kijk dan op “10 prachtige haakpatronen voor een newborn fotosessie.”

Hoe vind je tijd om te scrapbooken?

Ik bewonder Laura Wonsik. Zij is bekend om haar prachtige scrapbook creaties en deelt ze op haar instagram account. Ik heb het gevoel dat zij alleen maar aan het maken is! Ik heb haar dan ook een keer gevraagd, waar ze de tijd vandaan haalde. En wat bleek? Ze had hier al een blogpost over geschreven. Lees haar tips over hoe je meer tijd kunt maken om te scrapbooken. Het helpt je echt! En je raakt er zeker gemotiveerd door.

Laura Wonsik scrapbooken

 

Autumn Vibes Templates van Paislee Press

Liz maakt altijd hele simplistische kaarten en templates, met veel witruimte en goed bedachte font combinaties. Ik koop haar producten vaak, omdat ze waarde toevoegen aan iedere foto die je erbij plaatst. Het haalt niet de aandacht weg van de foto. Naast deze templates, heeft ze ook Project Life kaarten en bijpassende embellishments zodat je prachtige herfstige layouts kunt maken.   
paislee-AutumnVibes-templates
Een heel fijn weekend!
Jessica

You may also like