FUN FRIDAY LINKS

gratis harry potter kalender printable, halloween corner to corner haakpatroon voor een deken en een halloween geest versiering

This post may contain affiliate links.

Ik spendeer nogal veel tijd online. Dit met het volgen van nieuws, het lezen van blogs en natuurlijk breng ik uren door op Pinterest en Instagram. Daar kom ik vaak dingen tegen die ik met jullie wil delen. Vandaar deze…

Fun Friday Links

 

1. Harry Potter kalender

Op Pinterest kwam ik deze geweldige Harry Potter kalender tegen die je gratis! kunt downloaden op de CottageMarket site! Ik heb deze uitgeprint, een mooie strik erdoorheen gedaan en heb hem aan mijn dochter gegeven. Zij vond hem super en hij hangt nu al op haar kamer te wachten tot volgend jaar. Er is ook een Star Wars versie beschikbaar.

Ik vind het geweldig dat Andrea deze kalenders gratis beschikbaar stelt.  Print ze uit op dik karton en je hebt een gratis en superleuk cadeautje voor iedere Harry Potter en Star Wars fan!

 

2. Een erg leuk en gemakkelijke Halloween deken!

Ik ben een grote fan van Sarah van Repeatcrafterme.  Ik heb zelfs speciaal voor deze kerstdeken de C2C steek geleerd. Nu heeft ze een nieuw corner-to corner patroon ontworpen!

 

 

Ze heeft een leuke zwarte kat ontworpen, die opkijkt naar een niet zo’n kleine spin! Het is een leuk project om te haken en kost je niet teveel tijd. Ze gaf zelf aan dat ze er ongeveer 5 dagen aan gewerkt heeft. Ik ben zelf ook al begonnen. Ik ben niet zo’n snelle haker, dus ben ik blij dat Halloween nog een paar weken van ons vandaan is. Maar zeg nu zelf, deze is toch superleuk! 

 

3. Christmas Stock Bundle

Bereid je je online winkel al voor op Kerstmis?  Lucie van White Hart Design Co stuurde me gisteren een email waarin ze haar “Christmas Botanical Bundle of mockups en styled stock photography” promootte. Het zijn stock foto’s en mockup templates. De opgeruimde en nette look van haar foto’s spreekt mij erg aan. Ze heeft een winkel op CreativeMarket  indien je meer van haar producten wilt bekijken.

 

 

 

4. AuntLilliesAttic Etsy Shop

Deze shop zit vol met unieke handgemaakte spookachtige ornamenten. Op de een of andere manier moet ik wel naar deze poppen blijven kijken en kan niet bepalen of ze echt super eng zijn, of juist schattig. Hoe dan ook, ze zijn prachtig gemaakt. Je kunt zien dat er veel tijd in zit om deze te maken. 

Geen idee of deze schattig is of eng…

5. Een Halloween slider kaart tutorial

Deze video tutorial zag ik gisteren in het kort op het instagram account van Lawn Fawn. De lange versie vond ik vandaag op Youtube.

De kleine geesten zijn een van mijn favoriete Halloween stempels, samen met de “Cute outfit” versie. Deze tutorial laat zien hoe je een mooie slider kaart kan maken, die je zo naar je familie of vrienden kunt sturen. 

 

Deze stempel set is van : Lawn Fawn Ghouls

]

Mijn favoriet: Lawn Fawn Costume Party

6. Wil je kalligrafie leren?

Als je interesse hebt in kalligrafie, ga dan vooral naar de website van The Postman Knocks. Ze biedt superhandige kalligrafie tutorials aan en maakt geweldige tekeningen. Een aantal jaren geleden heb ik een aantal worksheets gekocht, maar heb toen niet doorgezet met het leren van deze schrijfkunst.

Ik krijg echter nog steeds haar nieuwsbrief en sta iedere keer verbaasd over haar kaarten en de manier waarop ze enveloppen versierd. Ook haar blog posts zelf zijn goed opgezet en erg uitgebreid. Ze laat je stap voor stap zien hoe ook jij zulke mooie ontwerpen kunt maken! 

Heb je ook interesse in Handlettering? Lees hier mijn review over Handlettering doe je zo! van Karin Luttenberg

Hopelijk vond je deze links leuk! Fijn weekend!

Jessica

You may also like