FUN FRIDAY LINKS

This post may contain affiliate links.

Ik spendeer nogal veel tijd online. Dit met het volgen van nieuws, het lezen van blogs en natuurlijk breng ik uren door op Pinterest en Instagram. Daar kom ik vaak dingen tegen die ik met jullie wil delen. Vandaar deze…

Fun Friday Links

 

1. Mother of dragons – Trui

Ik weet niet of jij kijkt naar Games of Thrones. De kans is groot dat je dat wel doet, gezien de kijkcijfers. Ik moet er nog aan beginnen, maar moest wel erg lachen toen ik deze trui zag van Withcongratulations. Want hoeveel van ons hebben kleine draakjes in huis?

 

 

2. “Catalogus van schoonheid” blog post van Handsfreemama

Deze maakte indruk op me. Ik raad je echt aan om te lezen wat Rachel zegt over een “catalogus van schoonheid”. Wees gericht op wat belangrijk is.

 

3. Patroon Eenhoorn sjaal van The Velvet Acorn

Ik vind deze eenhoorn sjaal echt prachtig, maar ik durf er niet aan te beginnen. Ik heb deze wel opgeslagen om een keer te kopen en ik weet dat ik hem ooit echt wil maken. Het moet dan wel alleen zijn, voordat mijn dochter te oud wordt voor eenhoorns (als dat al kan, te oud zijn voor eenhoorns. Ik heb eerder al patronen gebruikt van TheVelvetAcorn (en zij heeft er al 266000 verkocht). Zij zijn altijd duidelijk en goed geschreven, dus ik ga deze wel proberen. Als ik klaar ben met mijn andere projecten. Ooit..

 

4. Goedkope lettertypes!

Fonts kun je veelal gratis krijgen. En voor gewone thuisprojecten is dat ook prima. Maar wil je een print maken die je gaat verkopen of wil je een bepaald lettertype op je website gebruiken, dan heb je een commerciële licentie nodig. En het is bij gratis lettertypes niet altijd duidelijk of je deze wel hebt. Daarom neem ik het zeker voor het onzekere en gebruik ik altijd fonts waarbij duidelijk staat aangegeven dat je een commerciële licentie erbij koopt.
Ik ben altijd op zoek naar mooie (en goedkopere) lettertypes, meestal de handgeschreven of brush versies en laatst zag ik dat TheHungryjpeg $1 dollar deals heeft, die je dus ook kunt gebruiken voor commercieel werk! Ik heb deze pagina vastgezet en zal deze sowieso altijd in de gaten, want ik zag ook kortingen van 90% op fonts of graphics en dan wil ik ze niet laten liggen.

 

 

5. Star Wars posters

Ik hoef hier eigenlijk geen woorden aan vuil te maken. Hoe GAAF is dit? Als je een cadeautje zoekt voor een Star Wars fan (en ja, dat mag ook jezelf zijn), bekijk dan deze ontzettend gave Star Wars prints. Ze lijken zo net als James Bond te poseren.

6. Day in the Life van Ali Edwards

Ali Edwards is mijn heldin. Ik hou van haar cursussen en projecten, omdat zij ervoor zorgt dat je jezelf bezig houdt met je herinneringen op papier te krijgen. Het is niet omdat haar producten echt mooi zijn (al helpt dat wel). Nee, Ali wil je echt helpen om jou zover te krijgen dat je je herinneringen en verhalen documenteert. Ze wil niet dat jij haar artikelen toevoegt aan de toch al groeiende stapel scrapspullen, maar geeft echt goede tips om ze ook te gebruiken.
Volgende maand doet ze weer haar Day in the Life project , waarbij ze een hele dag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat documenteert. Ze nodigt daarbij iedereen uit om hetzelfde te doen.

Bekijk hier haar laatste Day in the life documentatie., Dan zie je precies waarom ik zo van dit project hou.

 

Een heel fijn weekend!
Jessica
 

You may also like